WESTERKWARTIER – Een prachtige financiële bijdrage voor het Voorleesproject van Humanitas Westerkwartier. De vrijwilligers en de coördinatoren kregen een cheque aangeboden door de ledenraad van Rabobank Noordenveld West Groningen t.w.v. 750 euro.

De Rabobank werd hierin vertegenwoordigd door André Kool. Het voorleesproject is bedoeld voor kinderen die geholpen worden bij hun taalontwikkeling. De vrijwilligers komen bij de gezinnen thuis om voor te lezen, spelletjes te doen en de ouders te begeleiden. Zo kunnen de kinderen spelenderwijs meer woorden begrijpen en spreken.

Met het geld worden onder andere nieuwe boeken en spelletjes aangeschaft. Deze gift kwam als een welkome verrassing!

Wil je meer informatie over het project en wat we voor je kunnen betekenen? Of wil je vrijwilliger worden? Neem dan vrijblijvend contact op met Inge van der Veen, [email protected] of 06 – 51 42 16 46.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com