LEEK – Het is bijna weer zover op zaterdag 14 en zondag 15 maart is er in twee hallen van Sportcentrum Leek de 7e Classic motor & bromfietsbeurs. En er valt weer veel te zien en te beleven. Mooie collecties motoren van diverse clubs van begin vorige eeuw tot en met de eind jaren ’80 zijn op de beurs te bewonderen. Aanwezig zijn o.a. de JAWA club, Klassieke Japanse motorenclub, Veteranen motoren club met mooie collecties.

Voor particulieren is er op deze beurs de mogelijkheid om bromfietsen, scooters en motoren ( oldtimer en yougtimers) te showen of te verkopen. Ook onderdelen en alles wat daar bij hoort kan op de beurs te koop aangeboden worden. Uiteraard wel even van te voren inschrijven om een plaats te reserveren.  Deelname is gratis.

Veel standhouders met onderdelen, documentatie, gereedschap, miniaturen en van alles en nog wat hebben zich ingeschreven. Ook veel nieuwe standhouders komen naar Leek. En natuurlijk ontbreken de Retrospullen uit de jaren ’50 en ’60 niet.

Op de beurs  ook een mooie verzameling vooroorlogse  buitenboordmotoren van Museum de Verzamelaar. En de heer Reindersma van dit museum kan daar zeer boeiend verhaal over vertellen.

De openingstijden zijn op zaterdag 14 en zondag 15 maart van 09:00 tot 17:00 uur.

Voor alle informatie en inschrijving betreffende de 7e Classic motor & bromfietsbeurs bezoek onze website www.classicmotor-bromfietsbeurs.nl  of www.sportcentrumleek.nl Voor informatie kunt u terecht: per mail [email protected] of telefonisch 0594-512040 Sportcentrum Leek. 06-10568935 Anton Rosema.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com