LEEK – Op zondag 23 februari van 09:00 tot 16:30 vindt in Sportcentrum Leek de grandioze Vlooienmarkt plaats. Voor €3,00 entree kosten kunnen bezoekers bij de ruim 200 marktkramen de meest unieke en verrassende spulletjes vinden.

Zondag 23 februari organiseert Sportcentrum Leek weer de grandioze vlooienmarkt. Ruim 200 gratis standplaatsen zullen vergeven worden aan voornamelijk particulieren uit de noordelijke provincies. Voor een entreeprijs van €3,00 kunnen bezoekers (kinderen t/m 12 jaar gratis) van 09:00 tot 16:30 de meest unieke en verrassende goederen kopen en kan op vertoon van het entreebewijs een gratis kopje koffie of thee worden gehaald in het naastgelegen Sportcafé. Ook zal het Bowlingcentrum geopend zijn van 13:00 tot 19:00, om zo een compleet dagje uit mogelijk te maken.

Al sinds jaar en dag is de zondagse grandioze vlooienmarkt een groot succes en trekken de verschillende edities keer op keer honderden bezoekers. Van een fervent hobbyist tot aan de buurman die de zolder heeft opgeruimd; door de verscheidenheid aan standhouders is de verscheidenheid aan unieke goederen minstens zo groot. Ook zij die zelf hun goederen wensen te verkopen, zijn van harte welkom op deze en volgende edities van deze grandioze markt. Hiervoor kan men zich aanmelden via de website.

Om van het bezoek aan onze vlooienmarkt een compleet dagje uit te maken, zullen ook het Sportcafé en het Bowlingcentrum geopend zijn. Zo kan men eten bestellen in het Sportcafé en kan op vertoon van het entreebewijs een gratis kopje koffie of thee verkregen worden. Om daarnaast ook de sportiviteit aan te spreken, kan men tussen 13:00 en 19:00 komen bowlen in het Bowlingcentrum. Banen kunnen gereserveerd worden door te bellen naar 0594 512 040.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com