Lustrum editie van Meezingfeest Leek doorslaand succes (Foto’s)

LEEK – MeezingFeest Leek is de opvolger van het Hollands Feest Leek welke voor het eerst werd gehouden in februari 2016. Afgelopen zaterdagavond was de 5e editie in de Rodenburghal waar zo’n 2000 mensen op af zijn gekomen.

De laatste tickets waren enkele dagen voor de start van het feest al volledig uitverkocht, tevergeefs probeerden vele mensen gisteren nog via een oproep op social media een ticket te bemachtigen.

Grote namen
Afgelopen editie in februari 2019 trokken artiesten als Ancora, Jannes en Snollebollekes ook al een record aantal bezoekers naar Leek. Deze editie had ook weer tal van bekende namen in de line-up. Waaronder, voor de 5e keer, volkszanger nummer 1 Jannes. Ook René Karst was van de partij. Hij behoort inmiddels tot 1 van de populairste Nederlandstalige zangers dankzij de hits “Atje van de sfeer” en “Liever te dik in de kist”.

Lokale artiesten
Het programma werd aangevuld met 2 bekende namen uit het verleden maar nog altijd populair bij een groot publiek: Henk Wijngaard en Ronnie Ruysdael (van de Sjonnies). Verder traden lokale artiesten op waaronder Eltjo van Wijk uit Nieuw Roden en Melissa Smilda uit Peize.

Het programma ging al om 20.30 uur van start met de Radio Continu drive in show met deejay Stefan Leur.

Voor meer foto’s en/of het bestellen er van klik hier.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button