LETTELBERT – In de nacht van donderdag 19-3-2020 op vrijdag 20-3-2020 is er bij de bouwplaats langs de A7 bij Lettelbert diefstal geweest van uitrustingsstukken van een graafmachine van het bedrijf HAZ infra. HAZ infra werkt daar aan het project gebiedsontwikkeling Zuidelijk Westerkwartier.

De diefstal heeft plaatsgevonden tussen 18:00 uur en 6:00 uur. Het vermoeden is dat het rond 4:00 in de nacht heeft plaats gevonden. De spullen zijn meegenomen door een vrachtauto (aan de sporen te zien) met waarschijnlijk een kraantje erop om te laden.

De locatie is: Het Mienscheer te Lettelbert.
De parallelweg van de A7 tussen afrit 34a Westpoort en afrit 34 Leek / Tolbert.
Deze bouwlocatie is vanaf de A7 goed zichtbaar.

Aan uitrustingsstukken is gestolen:
1 palletvork
1 graafbak van een rupskraan ca. 2.10 m. breed
3 smalle bakken 1 meter breed, 60 cm breed en 40 cm breed
1 puinbak
1 sloop-sorteer grijper

Mocht u op deze locatie iets gezien hebben, of heeft u een vrachtwagen zien rijden met deze hulpstukken en/of heeft u een bruikbare tip, dan vraagt het bedrijf om contact op te nemen met via: [email protected] tel: 0655800745. Enkele foto’s van de vermiste hulpstukken zijn toegevoegd aan de onderstaande Facebook oproep.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com