Zusjes Iris (11) en Eva (6) maken vrolijke strijkkralen vormen voor ouderen

LEEK – Zusjes Iris Roelfsema van 11 jaar en Eva Roelfsema van 6 jaar zijn deze week tussen hun schooltaken door heel hard bezig geweest om iets leuks te maken voor de ouderen in verzorgingshuis Vredewold.

Ze hebben heel veel vormen van strijkkralen gemaakt met vrolijke kleuren. En daarnaast heeft de 6-jarige Eva een brief getypt voor de ouderen. Dit omdat ze een lange periode geen bezoek mogen hebben en om ze zo toch een beetje op te vrolijken.

Aan de strijkkralen kunstwerken hing een briefje met de tekst “Lieve opa en/of oma, Wij zijn Iris 11 jaar en Eva 6 jaar. We hebben iets gemaakt van strijkkralen voor u. Omdat u geen bezoek mag hebben. Dat vinden we heel zielig. Hopelijk worden jullie hier blij van. Knuffel Iris en Eva.”

Vrijdagmorgen is dit door een medewerker die daar werkt naar Vredewold gebracht omdat ze dit helaas niet zelf mochten doen. Ze wilden dit graag delen met anderen zodat die ook iets moois maken voor de ouderen en of gehandicapten in verzorgingshuizen om ze een beetje op te vrolijken.

Back to top button