MARUM – Op de A7 bij Marum is vrijdagavond een ongeval gebeurd tussen twee voertuigen. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is nog onbekend.

Een van de voertuigen had achter zijn voertuig een aanhanger, deze is door de botsing over de kop geslagen. Door het ongeval is op dit moment de A7 richting Friesland afgesloten. De hulpdiensten werden omstreeks 19:53 uur opgeroepen voor het ongeval.

Ook kwam de brandweer ter plaatse omdat er mogelijk iemand bekneld zou zitten, dit was niet het geval. Een ambulance kwam ter plaatse om de betrokkenen te controleren op eventuele verwondingen. Of er iemand naar het ziekenhuis is overgebracht is op dit moment nog niet bekend.

Beide voertuigen liepen schade op door de botsing. Een bergingsbedrijf zal het voertuig en de aanhanger gaan bergen. De politie heeft het ongeval in beeld gebracht.

Update 21:05 uur: De voertuigen zijn geborgen en de A7 is zojuist weer vrijgegeven.

Foto’s: De Vries Media & Jelte Haumersen

 


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com