LEEK – Kapsalon Hairspecials in overdekt winkelcentrum de Liekeblom blijft, ook nu de kappers weer open mogen na de corona maatregelen, gesloten.

Dit heeft eigenaresse Kelly woensdagmiddag bekend gemaakt via de Facebookpagina van de kapsalon. Het bericht lees je hieronder;

“Lieve klanten van Hairspecials,

Na privé een moeilijke periode te hebben gehad en na het verplicht sluiten van de salon i.v.m. met Covid-19, rest mij niks anders dan jullie mededelen dat Hairspecials haar deuren definitief gesloten houdt. Met pijn in mijn hart maar erg dankbaar voor al jullie lieve klanten die ik heb leren kennen en de steun van mijn collega’s stopt het hier voor mij.

Ik ga met een frisse blik vooruit. Opzoek naar een nieuwe uitdaging maar voorlopig vooral rust. Graag wil ik jullie bedanken voor jullie komst, support, gesprekken en gezelligheid!

Liefs Kelly”


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com