WESTERKWARTIER – De organisatie van de Westerkwartier Food Run van 3 oktober 2020 te verplaatsen naar zaterdag 2 oktober 2021.

Er wordt gezorgd voor zekerheid en duidelijkheid vooraf: voor de ingeschreven deelnemers, voor de deelnemende (horeca-)bedrijven, sponsors en instellingen, en voor de organisatoren. Alle evenementen zijn op dit moment tot 1 september 2020 niet toegestaan, en het is maar de vraag of dat daarna wel toegestaan is.

Daardoor verwacht de organisatie een nieuwe inschrijvingen tot medio september. Daarnaast is het nu lastig om afspraken te maken met bedrijven en horeca; zij hebben belangrijker zaken – en zorgen – aan hun hoofd.

De organisatie wil iedereen hartelijk bedanken voor de steun en enthousiasme en hopen iedereen op 2 oktober 2021 te mogen verwelkomen op de Westerkwartier Food Run! Iedereen die al aangemeld was krijgt persoonlijk bericht en is automatisch aangemeld voor 2021, maar op verzoek kan ook de aanmelding ingetrokken worden.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com