LEEK – Na 24 jaar komt er een einde aan één van de leukste kinderkledingzaken van het noorden. Met heel veel plezier heeft Aletta Ausma met haar team al die jaren heel veel lieve kindjes mogen kleden en zijn er vele vriendschappen gesloten.

“We hebben altijd geprobeerd anders te zijn en dat werd gewaardeerd door jullie. Na lang nagedacht te hebben en veel twijfelen heb ik toch besloten om vanaf ongeveer half augustus de winkel dicht te doen. Plannen om online en via Facebook verder te gaan zijn we aan het bekijken.” Schrijft Aletta in haar bericht op haar Facebook pagina.

Vandaag 1 juni beginnen ze met de opheffingsuitverkoop. Op alle artikelen zitten fikse kortingen. Dus sla je slag. De korting geldt alleen in de winkel. Buiten de winkel staat een tafel met speelgoed wat nu allemaal €1 kost.

*Alles Kids volgt natuurlijk de richtlijnen van het RIVM, dus kom zoveel mogelijk alleen. Er staat een bank buiten waar je eventueel kan wachten en daarnaast ook ranja om je dorst te lessen en stoepkrijt voor als je je verveelt. De winkel is geopend van 10 tot 16.00.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com