LEEK – De bakkerij aan de Samuel Leviestraat 57 krijgt een nieuwe eigenaar. Miranda & Bernard Middelkamp openden daar vier jaar geleden hun tweede vestiging van Liever Anders.

Vanaf 4 juli wordt ‘Liever Anders – Leek’ overgenomen door Shania de Vries, die er nu al werkzaam is. De vernieuwde bakkerij gaat op 8 juli weer open met een uitgebreid assortiment.

Shania de Vries wordt nu eigenaresse van de winkel, waar ze al een tijd lang heeft gewerkt. Ze kent de winkel en alle klanten dus goed en ze wil de goede service en kwaliteit van Liever Anders blijven voortzetten. “Ik heb altijd al de ambitie gehad iets voor mijzelf te starten” aldus Shania, “deze kans deed zich voor en die ga ik met beide handen aangrijpen”.

Liever Anders – Leek sluit op zaterdag 4 juli om 14:00 uur de deuren en gaat na een verbouwing weer open op woensdag 8 juli om 9:30 uur. Het vernieuwde Liever Anders – Leek blijft herkenbaar aan de roze huisstijl en de producten van uitstekende kwaliteit. Brood en banket van meester bakker Wilfred Haafs uit Haren blijft dagelijks vers verkrijgbaar in Leek!

Na de feestelijke heropening start ook de verkoop van heerlijk huisgemaakt schepijs, handgemaakte bonbons en wordt de menukaart uitgebreid. Verder kunt u bij Liever Anders – Leek dan nog steeds terecht voor een gezellige ‘High Tea’, de heerlijke zakenlunch en voor verrassende geschenken!

Vanaf augustus starten wij met ‘Kids Cake Leek’. U kunt dan bij ons ook een compleet verzorgd kinderfeestje laten organiseren, waarbij de kinderen zelf cup-cakes gaan bakken en versieren! Er zijn verschillende thema-feestjes mogelijk, zodat het feestje aansluit bij de voorkeur van uw kind. Houdt onze website en sociale media in de gaten.

Kom vanaf 8 juli een kijkje nemen in de verbouwde maar vertrouwde Liever Anders Leek. Natuurlijk blijven het lekker verse brood en banket met de bekende vaste aanbiedingen. De bekende service en gegarandeerde kwaliteit blijven ook, maar nu in een nieuw jasje. Ter gelegenheid van de heropening zijn er in juli leuke openingsacties, dus kom eens kijken en profiteer!

Liever Anders – Leek
Samuel Leviestraat 57
Telefoon 0594 – 699 042
www.lieveranders.nl


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com