LEEK – Conform de aangekondigde versoepelingen opent ook Sportcentrum Leek op 1 juli weer de deuren van de fitness- en groepsleszaal. Met een duidelijk protocol in de hand en een aantal gedragsregels aan de muur hoopt Sportcentrum Leek alle leden weer te kunnen begroeten in het opgepoetste en coronaproof Sportcentrum.

Zoals vele ondernemers met hen, hebben de medewerkers van Sportcentrum Leek tijdens de gedwongen sluiting van een nood een deugd gemaakt door het welbekende gebouw van top tot teen vakkundig schoon te maken, op te knappen en coronaproof te maken. Zo zijn de fitnessapparaten uit elkaar geschoven of afgezet om de anderhalve meter afstand te kunnen garanderen en hangen er verspreid over de fitnesszaal gedragsregels om een veilige sportomgeving mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan een maximaal aantal sporters in het krachthonk en buikspierhoekje en het gesloten blijven van kleedkamers en sauna’s.

“Het zal even wennen zijn, maar ik weet zeker dat de vreugde van het eindelijk weer ‘normaal’ mogen sporten zal overheersen”, zegt mede-eigenaar Albert Kuil over de aanpassingen. Ook de groepslessen zullen weer binnen worden gegeven, wat ook met veel deelnemers geen probleem zou moeten zijn met de naastgelegen grote sporthallen.“

Reserveren en tijdslot
Wel moet er, net als in de buiten-fitness de afgelopen weken, een tijdslot in de fitness of een plekje in de groepsles worden gereserveerd”, voegt Albert hieraan toe. Het reserveren gaat sinds een aantal weken via de gratis te downloaden Sportcentrum Leek app, waardoor ook hierin het gemak voor de leden aanzienlijk is vergroot.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com