LEEK – Hoera, het is bijna zomervakantie! Dat betekent lekker zwemmen, van de glijbaan, baantjes trekken, in het overzichtelijke peuterbad en zonnebaden op de grote zonneweide. Dat allemaal coronaproof bij Zwemkasteel Nienoord.

Zwemkasteel Nienoord is open en jij bent van harte welkom om verkoeling te komen zoeken. Veilig zwemmen staat natuurlijk voorop. Om iedereen zoveel mogelijk zwemplezier te kunnen bieden hebben we aanpassingen doorgevoerd aan het rooster. Zo werken we met twee dagdelen (‘s morgens of ‘s middags zwemmen) en daarnaast wordt er bij de kassa de keuze gemaakt om binnen óf buiten te zwemmen. Dit zomerrooster gaat in vanaf zaterdag 4 juli. Vooraf reserveren is niet nodig.

Kom je deze zomer lekker zwemmen? Neem voorafgaand aan je bezoek even een kijkje op www.landgoednienoord.nl voor de getroffen maatregelen.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com