LEEK – Op woensdag 8 juli organiseert de Oogvereniging Regiogroep Groningen weer haar Oogcafé Westerkwartier in De Schutse te Leek.

Ze begonnen afgelopen 11 maart met het Oogcafé en dat was een groot succes. Na 3 maanden stilstand, mogen ze weer los en gaan ze er weer een leuke middag van maken. Het wordt gehouden in de grote zaal van De Schutse, zodat we op een goeie 1,5 meter afstand dit café veilig kunnen gaan organiseren. De organisatie wil u vragen om u aan te melden mocht u willen komen.

Het onderwerp van deze middag is hoe we als mensen met minder tot geen zicht door deze Coronatijd zijn gekomen. Kon je nog zelf boodschappen halen, ben je veel alleen geweest, of had je af en toe wel iemand op bezoek? Ze leggen uit hoe het nu met het OV gaat en hoe de WMO taxi’s weer hun diensten hebben opgepakt.

Praktische gegevens:
Datum: Woensdag, 8 juli 2020.
Tijd: 14u00 tot 16u00, inloop vanaf 13u30.
Kosten: €2,- per persoon. Uiteraard krijgt u een kopje koffie of thee.
Locatie: De Schutse.
Adres: Oldenoert 32, 9351KP Leek.

Graag aanmelden bij: Bert Zwart via: e-mail: [email protected]
Telefoon: 06-22244716.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com