LEEK – Het is bijna zomervakantie. Dat betekent volop speelplezier in Familiepark Nienoord. Spelen in de grote speeltuin met glijbanen, klimkastelen, springkussens en draaimolens, op expeditie en uit je dak gaan in de overdekte apenkooi.

Met daarnaast iedere dag: de Splash Battle, de Meet&Greet met Nieno, voeren met de boer, op expeditie met de ranger en Nieno’s show in zijn theater.

Beleef Nieno’s vakantiefeest!
Beleef je vakantiegevoel op Nienoord, met iedere week een extra activiteit, net als op de camping. Zoek alle vossen tijdens de vossenjacht, dansen op de leukste hits tijdens de minidisco, doe mee met de bingo en test je snelheid tijdens de zeskamp race! Blijf via onze Facebookpagina ‘Familiepark Nienoord’ op de hoogte van alle wekelijkse activiteiten.

We starten de zomervakantie met… een miniatuurdag! Op zondag 5 juli!
Kom je op zondag 5 juli Familiepark Nienoord bezoeken? Geniet dan van de mooiste miniaturen. We verwelkomen deze dag speciale gasten. Modelbouwclub De Vrije Truckers uit Oudeschip komt demonstraties geven met modelbouwtrucks, landbouwmachines en auto’s. Kom een kijkje nemen bij de Leekster Modelboot Club. De mooiste radiografische modelschepen liggen deze dag in de vijver van het Familiepark.
Bij Nienoord Spoor beleef je het hele weekend extra nostalgie, we ontvangen deze dagen gastrijders met schaalmodellen van Nederlandse- en Duitse stoomlocomotieven. Daarnaast staat onze dienstrein natuurlijk klaar voor een ritje door de bossen van Nienoord.

Wil je komen spelen? Koop dan je ticket via www.landgoednienoord.nl en neem hier een kijkje voor de getroffen coronamaatregelen.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com