TOLBERT – Deze zomervakantie is er van alles te doen in Tolbert. Uitjeslocatie De Postwagen heeft het vakantieprogramma gepresenteerd. Er zijn meer activiteiten en uitjes dan eerdere jaren.

Indoor programma
Het aanbod is uitgebreid dankzij de opening van de indoor Activiteitenarena eerder dit jaar. Op reservering kunnen bezoekers ‘bowlen in stijl’, curlen (2.0) en Glow in the Dark Midgetgolf spelen. Ook de Retro Games zijn beschikbaar tijdens de zomervakantie.

Rondritten in de regio
De rondritten in de regio met ludieke voertuigen zijn gewijzigd. Een toertocht met de VETbike vervangt de traditionele solexrit. De VETbike is een elektrisch voertuig met hele dikke banden. De Moonwalker, een loopband in een fietsconstructie, is wederom van de partij.

Spelshows buiten
Naast het indoor programma en de rondritten is er een buitenprogramma met spelshows als Ik hou van Holland, Sterrenslag en de Family Games. Vanwege de extra voorbereidingstijd dienen de spelshows enkele dagen van tevoren aangevraagd te worden.

Enkel op reservering
Omdat er nog steeds enkele coronaregelingen gelden, ontvangt De Postwagen enkel bezoekers op reservering. Een uitzondering geldt voor het terras aan de voorzijde van het hoofdgebouw en het terras bij de Activiteitenarena. Bezoekers kunnen zonder reservering plaatsnemen op beide terrassen.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com