LEEK – In september 2019 opende starter Chantal haar eigen kapperszaakje in het pand van Sportcentrum Leek. Nu, aan de start van haar tweede jaar, heeft ze veel geleerd van eerste jaar als onderneemster en kijkt ze vol goede moed vooruit.

Chantal opende haar zaak, welke een naam heeft die haar passie ijzersterk omvat, bijna een jaar geleden. In haar gezellige kleine eenmanszaak ontvangt ze geregeld een aantal vaste klanten, maar heeft ze ook altijd ruimte voor nieuwe gezichten. ‘Doordat ik de zaak echt helemaal in mijn eentje run, heb ik veel één op één contact met mijn klanten, daar geniet ik ontzettend van’, aldus de jonge onderneemster. In deze unieke kapsalon, gevestigd binnen in een sportschool én toegankelijk voor rolstoelen, zal ook gedurende de zomer de enthousiaste kapster klaar staan om u de coupe van uw dromen te geven.

En weet u nog niet wat u met uw haar wil doen? Kijk dan voor inspiratie eens op www.haircreationsbychantal.nl of bezoek de Facebookpagina!


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com