Nieuwe natuur- en recreatiekaart van de Onlanden gelanceerd

LEEK/REGIO – De Onlanden, een prachtig natuur-, recreatie- en waterbergingsgebied in de Kop van Drenthe. Het gebied is sinds 2014 geopend en destijds is er vanuit het project voor de ontwikkeling van de Onlanden een fysieke kaart uitgebracht.

De voorraden zijn inmiddels allemaal verkocht en daarom is er in de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe kaart met daarop allerlei routes, voorzieningen en informatie over het gebied. Lees op de watervaste kaart meer over de diverse soorten vogels en dieren, maar ook de vernieuwde fietsknooppunten zijn erop te vinden. Met deze kaart wordt een uitje naar de Onlanden compleet gemaakt. Beklim de uitkijktoren, ga erop uit om een mooie wandelroute te wandelen of gebruik de kaart om het gebied te verkennen vanaf het water met een boot of kano.

De watervaste kaart is voor € 7,95 onder andere te koop bij Cnossen Leekstermeer, Reisboekhandel de Zwerver, Boekhandel Daan Nijman en diverse Tourist Info Punten in de regio, waaronder Roden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de uitgever van de kaart, Stichting Kop van Drenthe, [email protected]

   
Back to top button