Politie zoekt met gerichte SMS-bom naar nieuwe informatie over ernstige zedenzaak Roden

RODEN – De politie zoekt een man die ervan wordt verdacht op maandagmiddag 15 juni een jong meisje seksueel te hebben misbruikt in het Drentse dorp Roden.

Eerder was voor deze zaak aandacht in Opsporing Verzocht. Dit leverde 120 tips op. Er zijn veel aanwijzingen over de fiets binnen gekomen, en mensen hebben mogelijke scenario’s met ons gedeeld. Ook zijn er diverse namen genoemd. We doen zorgvuldig onderzoek naar alle informatie en tips die we hebben gekregen. Dit heeft tot op heden nog niet naar de dader geleid.

Beelden bewerkt
De beelden zijn door specialisten bewerkt om de kans op herkenning te vergroten. Herkent u de man op de beelden? Heeft u een vermoeden wie het zou kunnen zijn? Neemt u dan alstublieft met spoed contact op via 0800-6070 of 0800-7000 (anoniem).

SMS-bom
Vandaag is naar 2300 mensen een SMS-bom verstuurd. Dat houdt in dat alle mobiele nummers die op 15 juni rond 16.30 uur in de omgeving van Aukemastraat/Scharftlaan in Roden waren een sms hebben ontvangen. In deze sms worden deze mensen gevraagd om nog eens goed na te gaan of zij nieuwe informatie hebben over de dader en/of deze zedenzaak. Deze 2300 mensen beschikken mogelijk over waardevolle informatie die zij nog niet met ons gedeeld hebben.

Wellicht zijn zij zich niet bewust geweest van het feit dat ze die maandagmiddag 15 juni in de buurt waren en hebben ze toch iets opvallends gezien, maar nog niet met ons gedeeld. Misschien schiet er nieuwe informatie binnen, naar aanleiding van de SMS. Alle informatie is welkom, hoe klein ook. Soms kan een klein detail het missend stukje zijn in de puzzel die wij moeten leggen.

Voor meer informatie klik hier.

   
Back to top button