LEEK – Woensdagmorgen even voor half 8 heeft een automobilist een geparkeerde auto geramd aan het Boveneind in Leek en is vervolgens zo’n 150 meter verderop in het water beland.

Omstanders belden direct 112 gebeld en voorbijgangers sprongen het water in om de man uit zijn voertuig te bevrijden. Omdat de man een wat verwarde indruk had, hebben de brandweerduikers het voertuig gecontroleerd maar werd er niemand meer aangetroffen. De vele hulpdiensten waaronder politie, brandweer, de traumahelikopter en 2 ambulances zorgde voor bekijks. De bestuurder is in de ambulance gecontroleerd en meegenomen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.

De politie onderzoekt het ongeval en maakt een rapport op. Beide voertuigen worden geborgen door een bergingsbedrijf.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl & Video: Jelte Haumersen


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com