LEEK – Aanstaande donderdag, 10 september,  opent Okay Fashion & Jeans haar gloednieuwe deuren in Leek!  Okay Fashion & Jeans is dé winkel op modegebied voor zowel dames als heren.

De collectie bestaat onder andere uit de bekende merken zoals VERO  MODA, Jacqueline de Yong, VILA, Tom Tailor, Jack & Jones, Only & Sons, Twinlife, LTB en Petrol. Okay staat voor persoonlijke aandacht & service: “Een bezoek aan één van onze winkels moet daarom altijd een feestje zijn!” aldus Nellie, storemanager van de nieuwe winkel.

Okay Leek vind je aan de Schans 34. Vanaf donderdag 10 september kun je er terecht en vieren zij hun opening met een 10-daagse openingsactie: 10 dagen 20% korting op de gehele collectie!

Voor eigenaar Edward van Dijk  wordt dit de 32e Okay winkel. Dit jaar zal ook in Haren nog een Okay store worden geopend en in 2021 staan er ook nog een 10-tal winkels op de planning om te openen. Naast deze Okay winkels vallen er ook nog een 24-tal Cecil / Street One winkels onder zijn pet. De winkels van Edward van Dijk vind je voornamelijk in het noord / oosten van het land.

 


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com