TOLBERT – De Postwagen groeit weer, ondanks de coronatijd. De nieuwe Activiteitenarena draagt het meeste bij aan het herstel. Als gevolg heeft het horecabedrijf extra versterkingen nodig in de (spoel)keuken, bediening en zalen.

Debuutjaar Activiteitenarena
De oorzaak van de opvallend positieve cijfers is het eerste jaar van de Activiteitenarena. “Doorgaans trekt ons uitjesaanbod vooral bedrijven en grote families aan”, reageert eigenaar Oetze Mulder. “Maar de nieuwe Activiteitenarena blijkt daarnaast ook heel populair bij gezinnen, voor een gezinsuitje. En juist in coronatijd is het als gezin allemaal wat makkelijker te regelen.” 

Extra kok
“Gezinnen kwamen altijd al wel een hapje eten in het restaurant. Ze zijn echter een nieuwe doelgroep als het om uitjes gaat”, aldus Mulder. “Vandaar dat we meer gezinnen ontvangen dan voorgaande jaren. Dat betekent automatisch dat we meer restaurantreserveringen krijgen: ze combineren de activiteit met een etentje. Onze keukenhelden zoeken dringend een extra kok.” 

Schoonmaak samoerai/boenkampioenen
Ook zoekt het zalencentrum meerdere ‘schoonmaak samoerai/boenkampioenen’. “Deze pretpoetsers, stofhaters en glansfanaten laten De Postwagen continu stralen”, vertelt assistent leidinggevende Renée Kooistra. Kooistra is grotendeels verantwoordelijk voor de personeelszaken. “Geïnteresseerden kunnen hun sollicitatie met cv mailen naar [email protected].”

Afwassers, medewerkers bediening en zalenzetter
Verder zijn er versterkingen welkom in de bediening en in de afwas. Tot slot is er een zalenzetter nodig. De Postwagen laat in een persbericht weten dat het aantal uren bij alle vacatures in overleg is. Kooistra: “De werksfeer is top. Werktijden kunnen wisselen, de salarissen zijn conform de horeca-cao. Het doel is om onze gasten een uitje met geluksmomentjes te bezorgen.”


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com