LEEK – Zondag 27 september wordt op het terrein van Grand Café Borg Nienoord weer de Bruidsbeurs georganiseerd, ditmaal gelijktijdig met de Open Toptrouwlocatie Route.

Tussen 11:00 en 17:00 kunnen verloofden en nieuwsgierigen gratis (en zonder reservering) de beurs bezoeken en bij de verschillende standhouders inspiratie opdoen voor de mooiste dag van hun leven.

Bij het plannen van een bruiloft komt aardig wat organisatie om de hoek kijken. Tussen alle to do-lijstjes en het brede aanbod is het dan ook niet meer dan logisch dat aanstaande bruidsparen soms door de bomen het bos niet meer zien. In het bos op Landgoed Nienoord wordt daar verandering in gebracht. Op het terrein van het prachtige Grand Café Borg Nienoord, wat zelf ook een veel geboekte trouwlocatie is, wordt regelmatig de Bruidsbeurs georganiseerd, waarvoor wordt samengewerkt met een aantal exclusieve standhouders die een een perfecte representatie vormen voor de gehele trouwbranche.

Op deze manier kunnen aanstaande bruidsparen op een gemoedelijke en gemakkelijke manier ideeën opdoen voor bijvoorbeeld hun trouwvervoer, bloemen, muziek, kleding en fotografie. En door de standhouders niet meer alleen in de balzaal, maar ook in het koetshuis een plekje te geven, is deze editie van de populaire beurs volledig corona proof. Ditmaal wordt aan de gezelligheid van deze Bruidsbeurs ook de spontaniteit van de Open Toptrouwlocatie Route toegevoegd.

Deze route biedt de enthousiaste stelletjes van ons land de mogelijkheid om op één dag meerdere trouwlocaties van de beste kwaliteit te bezoeken, waaronder dus ook de Borg. Een gezellige en romantische dag dus, en dat geheel gratis!


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com