LEEK – Tafeltennisvereniging Rotak heeft grootse plannen! Momenteel is het nog een kleine vereniging, maar de eerste plannen zijn gemaakt om te kunnen groeien en een vereniging van betekenis te worden.

De naam Rotak staat voor Roder tafeltennis klub; de vereniging is namelijk in Roden ontstaan. Maar aangezien de vereniging speelt in Leek en zijn pijlen gaat richten op Leek, Roden en wijde omstreken zit er binnenkort een naamswijziging aan te komen. Tevens is een nieuw logo in de maak.

De vereniging is driftig op zoek naar een geschikte accommodatie waar het gezellig spelen en toeven is, en waar men een ouderenafdeling kan oprichten. Tevens is het plan om het aantal jeugdleden te verdubbelen. Nieuwe leden in alle leeftijdscategorieën zijn hartelijk welkom! Wil je ook graag tafeltennissen of informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. of kijk op www.ttvrotak.nl.

Wijzigingen moeten worden vastgelegd en dus zorgde Notariskantoor Huizinga de Vries in Leek belangeloos voor de verwerking van de statutenwijziging. Op de foto de trotse voorzitter Lex Bruijn, secretaris Jan Dijkstra en notaris Gijs de Vries met de nieuwe statuten.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com