LEEK – De directie van de Lindenborg, van Scholengemeenschap RSG de Borgen in Leek, heeft vandaag middels een brief aan de ouders laten weten dat vanaf komende week mondkapjes gedragen moeten worden in de wandelgangen in de school.

De afgelopen periode zijn vier leerlingen van deze vestiging besmet geraakt met het coronavirus. De school met zo’n 1100 leerlingen en 120 leerkrachten hoopt met dit mondkapjesverzoek de verspreiding verder tegen te gaan.

Tijdens de lessen en in de kantine
Omdat de mondkapjes vooral nodig zijn in de wandelgangen van de school is besloten dat tijdens de lessen en in de kantine een mondkapje niet verplicht is. De directie van De Borgen acht deze maatregel op dit moment noodzakelijk en hoopt dat de lessen de komende periode gewoon kunnen doorgaan volgens de RIVM-richtlijnen.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com