LEEK – Ondanks het corona virus ziet de organisatie van de Oldtimerbeurs in Leek toch mogelijkheden de 25e editie van deze beurs (onder voorbehoud) te organiseren.

Uiteraard hanteert de organisatie de regelgeving die door de overheid is vastgesteld. De anderhalve meter regel wordt ook op de oldtimerbeurs toegepast. Het belooft weer een mooie beurs te worden met veel bijzondere voertuigen.

25 jaar Oldtimer & Classic Beurs in Leek. De eerste oldtimerbeurs ooit begonnen in 1984 in Leek was gelijk een groot succes. Vanaf 1988 werd de 5e  t/m de 15e editie in 1998 in de enige hal van Sportcentrum Leek gehouden. Daarna is de beurs een tijd lang niet georganiseerd. In 2011 is de organisatie van de beurs weer opgestart in het veel groter geworden Sportcentrum Leek. De beurs wordt nu gehouden in twee grote hallen met meer dan 8000 m2 ruimte.

Bijzonder is wel dat er ook dit jaar weer aantal clubs aanwezig zullen zijn. De diversiteit van merken en modellen is groot. Een grote stand met Franse oldtimers en klassiekers van een zevental clubs hebben als thema limousines. De Historische automobiel, MG Noord, Ford Taunus M Club, Borgward club,  Nieuw dit jaar de Panhard club, ‘La fetes des Limousines’. En ook de caravanclub is weer van de partij.

Uiteraard zijn oldtimers, klassiekers en motoren uit privé collectie ook van harte welkom. Ook voor de verkoop van oldtimers is er ruimte ingedeeld. En veel verkoop-stands met onderdelen, documentatie, miniaturen, gereedschap en veel andere zaken die passen bij de beurs zijn aanwezig.

De beurs wordt gehouden van vrijdag 9 t/m zondag 11 oktober 2020. De openingstijden zijn vrijdag van 17:00 uur tot 21:00 uur en zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

Op zondag 11 oktober wordt er een jubileum Oldtimerrit vanaf Sportcentrum Leek gereden. De rit start om 10:30 vanaf Sportcentrum Leek en komt daar ook weer terug. Natuurlijk is een entreekaartje inbegrepen. Informatie en opgave voor de rit binnenkort op onze website.

Voor alle informatie en inschrijven voor deelname bezoek onze website www.oldtimerleek.nl Ook betreffende de regelgeving i.v.m. het corona virus. Voor informatie kunt u contact opnemen via [email protected] of bellen met Anton Rosema 06-10568935.

Sportcentrum Leek De Schelp 35, Leek. Tel.: 0594-512040. www.sporcentrumleek.nl


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com