LEEK – Het jaarlijkse luchtkussenfestijn SpeelParadijs Leek in de herfstvakantie gaat niet door. Dit jaar zou de 10e editie plaatsvinden in de Rodenburghal maar organisator Sikko Cazemier heeft, ondanks dat het evenement met de nodige aanpassingen wel doorgang zou kunnen vinden, besloten het evenement te schrappen.

“Nu het aantal corona besmettingen fors oploopt vinden we het niet verantwoord om grote groepen kinderen met hun (groot)ouders te ontvangen in de sporthal. We willen voor onze sporters, leden van de Fitclub en onze vaste sportclubs, de veiligheid zo goed mogelijk waarborgen en dat gaat op dit moment niet samen met publieksevenementen in het zelfde gebouw”, aldus Cazemier.

Ook enkele kleine concerten in de Rodenburg theaterzaal (Agora) die gepland stonden voor oktober en november zijn voorlopig van de kalender gehaald. Meer info: www.rodenburghal.nl.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com