WESTERKWARTIER – In onze provincie zijn tot en met donderdagochtend door het RIVM 204 nieuwe coronabesmettingen geteld. Hiervan komen 19 uit de gemeente Westerkwartier, woensdag waren dat er 8. Ook is de afgelopen 24-uur 1 persoon uit het Westerkwartier opgenomen in het ziekenhuis.

Gemeente Westerkwartier staat momenteel op plek 2 qua hoogst aantal besmettingen in de afgelopen 24-uur in de provincie Groningen.

Regio
In de gemeente Groningen waren er 120 nieuwe besmettingen. In de gemeente Westerkwartier waren dat er 19, Het Hoogeland en Midden-Groningen telden ieder 16 nieuwe besmettingen. Westerwolde 8, Veendam 7, Stadskanaal 5, Oldambt 4, Pekela 3. Delfzijl en Appingedam telden ieder twee nieuwe besmettingen.

Totaal zijn er in Nederland de afgelopen 24-uur 7833 nieuwe besmettingen bijgekomen. Ruim 500 meer dan gisteren.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com