Komende week grote vlammen te zien bij NAM-locaties wegens werkzaamheden

WESTERKWARTIER – In de week van 19 oktober worden er werkzaamheden verricht bij de NAM locaties in Grijpskerk, Saaksum en Munnekezijl.

Onderhoudswerkzaamheden NAM-locatie GDF Grijpskerk
Vanaf 19 oktober aanstaande wordt op de NAM-locatie GDF-Grijpskerk het jaarlijks onderhouden aan de compressoren uitgevoerd.

Wanneer?
De werkzaamheden starten op 19 oktober en zullen naar verwachting 3 weken in beslag nemen. Dagelijks wordt er van 7.00- 16.00 uur gewerkt. Dit geldt ook voor de zaterdag.

Wat merkt u hiervan?
Om de leidingen voorafgaand aan het onderhoudswerk druk vrij te maken, wordt er in de periode van 19 t/m 21 oktober gefakkeld. Dit betekent dat er in deze periode, zowel overdag als ’s nachts, een grotere vlam te zien zijn vanaf de fakkelinstallatie.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze werkzaamheden? Dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de mevrouw Janny Mulder-Teunissen via telefoonnummer 0592-36 32 20 of per email via [email protected]. Daarnaast kunt u altijd 24 uur per dag telefonisch terecht bij de centrale meldkamer op telefoonnummer 0592-364000.

Drukvrij maken locatie Saaksum
Om de onderhoudswerkzaamheden op de NAM-locatie Munnekezijl-Krabbeburen veilig uit te kunnen voeren, moet de locatie Saaksum druk vrij worden gemaakt. Dit wordt gedaan door tijdelijk een mobiele fakkel installatie te plaatsen. Vanaf deze fakkel installatie zal gedurende 5 dagen zowel overdag als ’s nachts een vlam te zien zijn.

Wanneer?
Het drukvrij maken van de installatie wordt in de periode van 19 oktober t/m 23 oktober 2020 uitgevoerd, zowel overdag als ’s nachts.

Wat merkt u hiervan?
Vanaf de fakkel installatie zal gedurende 5 dagen zowel overdag als ’s nachts een vlam te zien zijn.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze werkzaamheden? Dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de mevrouw Janny Mulder-Teunissen via telefoonnummer 0592-36 32 20 of per email via [email protected]. Daarnaast kunt u altijd 24 uur per dag telefonisch terecht bij de centrale meldkamer op telefoonnummer 0592-364000.

Onderhoudswerkzaamheden NAM-locatie Munnekezijl-Krabburen gelegen aan de Stadsweg te Munnekezijl
Vanaf 19 oktober wordt op de locatie Munnekezijl-Krabbeburen groot onderhoud uitgevoerd aan de gehele installatie. Deze werkzaamheden bestaan o.a. uit montage steigers, schoonmaken en inspecteren van delen van de installatie, leidingen controleren etc. Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren dient de gehele locatie drukvrij gemaakt te worden. Dit wordt via een tijdelijk geplaatste fakkelinstallatie uitgevoerd, waardoor er een vlam zichtbaar zal zijn. Ook zullen er extra lichtmasten geplaatst worden.

Wanneer?
Vanaf 12 oktober (week 42) zal gedurende de hele week materiaal worden aangevoerd op de locatie. Om veilig te kunnen werken wordt in week 43 de installatie drukvrij gemaakt door middel van de tijdelijk geplaatste fakkelinstallatie. Na het drukvrij maken gaan de onderhoudswerkzaamheden van start, deze zullen naar verwachting eind week 46 worden afgerond. Na het afronden van de werkzaamheden zal het materiaal in week 47/48 weer worden afgevoerd.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in de dagdienst van 07.00 tot 18.00 uur. Daarnaast zal er op zaterdag 24 en op zaterdag 31 oktober ook worden gewerkt.

Wat merkt u hiervan?
Aan het begin en aan het eind van de onderhoudsperiode wordt het materiaal aan- en afgevoerd. Dit gaat gepaard met de nodige transport bewegingen. Voordat de werkzaamheden van start gaan wordt de installatie drukvrij gemaakt. Dit betekent dat er op de fakkel installatie vanaf 19 t/m 23 oktober, zowel overdag als ’s nachts, een vlam te zien is. Tijdens de werkzaamheden zal de locatie, door extra lichtmasten, feller verlicht zijn en zijn er meer mensen op de locatie aanwezig.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze werkzaamheden? Dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de mevrouw Janny Mulder-Teunissen via telefoonnummer 0592-36 32 20 of per email via [email protected]. Daarnaast kunt u altijd 24 uur per dag telefonisch terecht bij de centrale meldkamer op telefoonnummer 0592-364000.

Back to top button