TOLBERT – Het Shell tankstation in Tolbert is per 1 oktober overgegaan van een bemand naar een onbemand Shell tankstation. Het tankstation gelegen aan de Oldebertweg 30 gaat verder onder de naam Shell Express Tolbert. Klanten kunnen er snel en gemakkelijk tanken tegen scherpe prijzen.

Snel en gemakkelijk onbemand tanken
Op het station worden ongewijzigd de brandstoffen Euro 95, V-Power, Diesel en V-Power Diesel aangeboden. Wel is de manier waarop klanten kunnen tanken en betalen veranderd. Het is nu mogelijk om in 4 simpele stappen onbemand te tanken en direct aan de pomp te betalen: pas invoeren in het betaalportaal, de instructies op het scherm volgen, pas uitnemen, om vervolgens over te gaan tot tanken.

Op 22 en 23 oktober zal er personeel aanwezig zijn om de bezoekers van het tankstation uitleg te geven over het onbemand tanken.

Air Miles
Klanten kunnen net als voorheen Air Miles sparen bij hun tankbeurt. Door eerst de Air Miles kaart in te voeren en vervolgens de stappen op de betaalautomaat te volgen, kan er dus niet alleen worden geprofiteerd van scherpe brandstofprijzen. Wanneer er meer dan 20 liter brandstof wordt getankt ontvangen klanten korting op autowassen bij de naastgelegen wasstraat. Door de tankbon te scannen bij de wasstraat wordt de korting verrekend en kan een auto alweer stralen voor een vanaf prijs van maar € 4,95.

De zakelijke tankpas
Bedrijven, groot en klein, kunnen gebruik maken van de zakelijke tankpas genaamd de BZL Mobility Card. Met deze tankpas kan men veilig, snel en gemakkelijk tanken. Naast de mogelijk om te besparen op brandstoffen biedt de gratis tankpas andere voordelen:
▪ Met een eigen inlog kaarten activeren en blokkeren, zelf autorisaties instellen, pincodes aanpassen en nieuwe kaarten aanvragen.
▪ 24/7 toegang tot de klantportal voor inzage van transacties en facturen.
▪ Alle transacties overzichtelijk op één factuur.

De tankpas kan aangevraagd worden door contact op te nemen met de Customer Service via 088 400 73 00 of met Card Manager Riaz van den Bosch via 06 30 57 44 81.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com