Geen 11e editie Oostindie Wintercup bij VEV’67

LEEK – In overleg met het bestuur van VEV’67 is besloten om dit jaar de 11e editie van de Oostindie Wintercup niet door te laten gaan.

De maatregelen die genomen zijn om het coronavirus aan te pakken dient de organisatie te respecteren en hiermee komen ze tot de conclusie dat het NIET kan en verantwoord is om de Oostindie Wintercup dit voetbalseizoen door te laten gaan.

Maar……. achter de schermen wordt wel gewerkt om dit toernooi eventueel in de zomer door te laten gaan, de maand juni 2021 zal dan het decor vormen van een zomerse editie. Uiteraard alleen wanneer het RIVM/ de overheid het verstandig acht dat dit doorgang kan hebben.

Helaas dit jaar geen prachtige vrijdagavonden waar wij met elkaar al 10 edities lang een geweldige sfeer met elkaar creëren. Blijf gezond en denk om elkaar!

Back to top button