Leek – Het is een jarenlange traditie, de oliebollenverkoop van VEV’67 op oudjaarsdag. Jeugdteams gaan op pad en verkopen huis-aan-huis oliebollen ten behoeve van de clubkas.

Zeker dit jaar kan de club een actie als de oliebollenverkoop goed gebruiken, de club heeft dan ook gezocht naar een mooi alternatief.

Dit jaar is de oliebollenverkoop online met een keuze voor bezorgen óf afhalen op oudjaarsdag. Er is op de dag zelf ook de mogelijkheid oliebollen te kopen in de kraam in de Liekeblom of via de drive-through op de parkeerplaats van sportpark Oostindie in Leek. Alles op veilige afstand, alles Corona-proof.

Binnenkort ontvangt iedereen een flyer in de brievenbus met meer informatie over deze actie. Vanaf zaterdag 19 december tot en met 30 december a.s. 17.00 uur kan men online oliebollen bestellen via de website: www.vev67.nl/oliebollen.