Leek – Stil zitten is geen optie voor Fitclub Rodenburg in Leek. Tijdens de eerste lock-down in het voorjaar van 2020 introduceerden zij al met succes Fitclub Buiten en daar gaan ze mee door!

Sinds 4 januari kan er weer individueel (max. 2 groepjes van 2 personen gelijktijdig) gesport worden onder leiding van de Fitclub instructeurs. De trainingen vinden plaats rondom de hindernisbaan op Sportpark Rodenburg en worden aangepast aan het niveau van de deelnemers en dus geschikt voor alle Fitclub leden.

Deze “OGym” oefeningen duren 30 minuten en zijn een prima alternatief voor de e-Gym krachtcirkel. Leden kunnen kiezen uit 5 ochtenden en 2 avonden en bij veel belangstelling worden meer dagdelen toegevoegd. Reserveren kan via de Fitclub App of via het ledenportaal op de website.

De liefhebbers van groepslessen worden uiteraard niet vergeten, voor hen biedt de Fitclub vrijwel dagelijks LIVE online lessen aan via ZOOM.

Meer info: www.fitclubrodenburg.nl en www.fitclubbuiten.nl.