Zevenhuizen – Op de N979, de Oudestreek, tussen Zevenhuizen en Haulerwijk zijn vrijdagmiddag een personenauto en een PostNL-busje hard in botsing gekomen. De personenauto vloog na de aanrijding in brand.

Door de meldkamer werd de brandweer uit Haulerwijk samen met twee ambulances en meerdere politievoertuigen opgeroepen. Door de bluslieden uit Haulerwijk is de personenauto, die vlam vatte na de aanrijding, geblust. De bestelbus kwam tot stilstand tegen een boom, echter raakte de bestuurder niet gewond.

De bestuurder van de personenauto wordt door het ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen. Het is nog niet bekend of dit slachtoffer moet worden overgebracht naar het ziekenhuis. De N979 is door de hulpdiensten afgesloten. Door de politie wordt onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: De Vries Media/Jelte Haumersen/InfoLeek.nl