TERECHT 19-jarige verstandelijk beperkte Max sinds 16.00 uur maandagmiddag vermist

Westerkwartier/Drachten – Update: rond middernacht is de vermiste Max in goede orde aangetroffen in Drachten. Bedankt voor het uitkijken.

Maandagmiddag is de 19-jarige verstandelijk beperkte Max vertrokken vanuit Drachten richting Visvliet in het Westerkwartier.

Max is hier nog niet aangekomen en verplaatst zich mogelijk op zijn paarse snorscooter. Max heeft het verstandelijk vermogen van een kind van 12. Hij is 1.90 cm lang en heeft lang haar. Max draagt een zwarte jas en een grijze muts.

De politie heeft maandagavond omstreeks half elf een Burgernetoproep verspreid in het Westerkwartier om aandacht te vragen voor deze vermissing. Indien u Max gezien heeft of meer informatie heeft kunt u bellen met de politie via 0900-8844 of bij spoed met 112.

Back to top button