Tolbert – De zusjes Iris en Eva hebben hun extra vrije dag in de sneeuw goed gebruikt. Er was in eerste instantie wat teleurstelling, omdat de eerste schooldag van 2021 door de sneeuw nog een dag extra werd uitgesteld.

Al snel sloeg dit om in een sneeuwproject in hun eigen tuin in Tolbert. Met een plastic bak, sneeuw en water werden er ‘sneeuwstenen’ gemaakt en met deze stenen werd er een echt sneeuwhuis gemaakt. Aangezien het de komende dagen waarschijnlijk blijft vriezen kunnen de zussen nog een hele week van hun eigen sneeuwhuis genieten en deze misschien nog verder uitbreiden.

Sneeuwhuis
Broers Jasper en Ruben hebben maandagmiddag nabij de Herman Colleniusstraat een mooi sneeuwhuis gemaakt. Nadat de online les van school afgelopen was zijn ze begonnen met het verzamelen van een hoop sneeuw en hebben ze met bakken de sneeuw opgestapeld. Inmiddels is het zo goed als af en kunnen ze er in zitten aan een tafel, ook van sneeuw.

Foto’s: Ingezonden