Tolbert – Woensdagmorgen rond 9:15 uur is kapsalon Hair & Beauty aan de Hoofdstraat in Tolbert verast door een bezoek van twee Buitengewoon Opsporings Ambtenaren (Boa’s).

Die hadden een melding ontvangen van een anonieme tipgever die meldde dat er illegale praktijken plaatsvonden waaronder enkele knipbeurten tijdens de corona lockdown. “Dit is volkomen onzin en wij vonden het dan ook zeer jammer om dit te horen.” Aldus de werknemers van de kapsalon.

Pakketjes
Ze werken namelijk van dinsdag tot en met zaterdag van 9:30 tot 12:30 uur in de kapsalon om bestelde pakketjes samen te stellen. Deze kunnen de klanten afhalen of worden thuisbezorgd. In een extra  ‘Uitzending’ op Facebook hebben ze gereageerd op het bezoek en uitgelegd wat ze in de kapsalon doen.

Bevindingen
Mochten mensen nog verdere vragen, opmerkingen of andere bevindingen hebben dan adviseren ze om contact op te nemen via 06-21886087. “Rechtstreeks is tenslotte makkelijker dan via een omweg” sluiten ze de video mee af.

Foto/video: Kapsalon Hair & Beauty Facebook