Leekster bedrijf Service Direct plaatst eerste grootste ‘monoblok’ zwembad in het Noorden

Leek/Nieuw-Roden – Het Leekster bedrijf Service Direct BV heeft woensdag het eerste grootste formaat monoblok zwembad geplaatst bij een particuliere klant in Nieuw-Roden.

Het zwembad, gemaakt van het materiaal Vinylesterhars, heeft een formaat van 12 meter lang en 4,60 meter breed. Dit is momenteel het grootste formaat monoblok zwembad die te krijgen is. Het zwembad is woensdagmorgen om 10.00 uur vertrokken met een speciaal exceptioneel transport vanaf de leverancier LPW.nl in België.

Installeren
Het speciaal transport kwam woensdagmiddag aan in Nieuw-Roden waarna het met een kraan opgetakeld is en in het uitgegraven gat is geplaatst. De komende week wordt alle techniek, leidingen en pompen aangesloten waarna de aankleding rondom afgemaakt kan worden zodat de klant vanaf deze zomer kan genieten van een heerlijk zwembad in de tuin.

Vol passie en ervaring
Service Direct BV onder leiding van Thijs van der Laan en Hedde Wierenga bestaan inmiddels 2,5 jaar en plaatsen vol passie en ervaring met het team van 8 werknemers vele zwembaden in het noorden van Nederland. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Service Direct BV.nl. Liever een kijkje in de showroom? Bezoek dan zodra de corona maatregelen het toelaten de showroom aan de Hoge Traan 23 op industrieterrein Leeksterveld.

Back to top button