Leek –  Buiten fitness, Outdoor Gym, Bootcamp, Beachvolleybal, Online groepslessen en personal training, het kan allemaal weer bij Fitclub Rodenburg in Leek. Ook in deze periode met de coronamaatregelen!

De deuren van de Fitclub zijn nog even dicht maar stil zitten is voor het team van het fitnesscentrum op Sportpark Rodenburg in Leek geen optie. Op het (deels) overdekte buitenterrein worden 7 dagen per week trainingen gegeven in groepjes van 2 onder leiding van Harrie, Olga, Astrid en Raymond. Daarnaast is het ook mogelijk om vrij te trainen op o.a. de cardiotoestellen. Rondom de Rodenburghal kan er ook mee gedaan worden aan de Bootcamp lessen en inmiddels is ook het eerste beachveld naast de hindernisbaan klaar gemaakt.

Online is de Fitclub ook actief, vrijwel dagelijks zijn er 2, 3 of 4 Les Mills groepslessen via internet waaraan zowel leden als niet-leden mee kunnen doen. Het online programma bevat o.a. BodyPump, BodyStep, Sh’Bam, BodyCombat, RPM/Spinning, BodyBalance en (Yin)Yoga.

Kinderen en tieners worden niet vergeten, voor hen zijn de afgelopen week de Streetdance/HipHop en Floorball/Unihockey trainingen weer gestart. Meer info: www.fitclubrodenburg.nl of bel (0594) 740 842. Mailen kan uiteraard ook: [email protected]