Vier najaarsfeesten in de Postwagen Tolbert; kaartverkoop van start

Tolbert – De zomer moet nog beginnen maar de voorverkoop voor de najaarsfeesten in zalencentrum de Postwagen in Tolbert is al gestart!

De eerste is DIT, Dansen in Tolbert op zaterdag 2 oktober. Vier weken later op zaterdag 30 oktober staat na 3 jaar van afwezigheid het Jaren 80 Feest weer op het programma.

De andere 2 “vaste” feesten in de Postwagen zijn het Foute Feest en MEGA90’s in december. Op de 1e zaterdag van de laatste maand, dit jaar 4 december, staat de grote zaal in het teken van FOUT en daar is ook deze keer het Foute Uur van QMusic weer bij aanwezig! Op 1e kerstdag wordt alweer voor de 9e keer MEGA90’s gehouden, eveneens in de grote zaal van het horecacentrum in Tolbert. Voor het Jaren 80 Feest geldt een minimumleeftijd van bijna 32 jaar (geboren voor 1-1-1990), de andere feesten zijn toegankelijk vanaf 18 jaar.

Voor meer info en kaartverkoop kan men kijken op cazemier.nl

Back to top button