Leek – Na vijf maanden heeft het kabinet besloten dat de sportscholen weer geopend mogen zijn. Het goede nieuws heeft ook Sportcentrum Leek verblijd, die vanaf 19 mei de deuren van de fitness weer heeft geopend.

Daarnaast zijn de groepslessen op de parkeerplaats van het Sportcentrum van start gegaan. Eindelijk mogen de sportscholen weer los richting ‘het nieuwe normaal’. In het Sportcentrum zijn maatregelen getroffen om het sporten op een veilige manier te laten verlopen.

Gezond blijven
In deze periode is het extra belangrijk om de mentale en fysieke gezondheid op peil te houden en te verbeteren, daarom is het openen van de sportscholen van groot belang. Om een actieve levensstijl te stimuleren heeft Sportcentrum Leek een leuke aanbieding bedacht; bij het afsluiten van een jaarabonnement mag er in de maanden juni, juli en augustus gratis worden gesport.

Op de foto staan Marc en Ronald, zij staan met veel plezier klaar om je te helpen met het behalen van je fitness doelen of voor het geven van advies!