Openingstijden en bereikbaarheid gemeente Westerkwartier tijdens de zomervakantie

Westerkwartier – Van 26 juli tot en met 13 augustus 2021 kunt u op afspraak van 8.00 uur tot 12.00 uur terecht op de locaties Leek en Zuidhorn. In deze periode is er geen middag- of avondopenstelling.

De gemeente is in deze periode van 8.00 tot 12.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 14 0594.

Spoed of crisiszaken
Bij spoed of crisiszaken op het gebied van Jeugd belt u met het algemene nummer,14 0594. U wordt dan doorgeschakeld met een consulent Jeugd. In geval van spoedeisende calamiteiten op het gebied van wegen, riolering, gemeentelijke gebouwen en groen, belt u met het algemene nummer, 14 0594. U wordt dan doorgeschakeld met het calamiteitennummer.

Afhalen documenten alleen ‘s morgens
Reisdocumenten of rijbewijzen kunt u in deze periode zonder afspraak, tussen 8.00 en 12.00 uur afhalen bij de recepties in Leek en Zuidhorn. Raadpleeg altijd de actuele openingstijden op www.westerkwartier.nl/openingstijden.

Afspraak maken
Gemeente Westerkwartier werkt volledig op afspraak. Inwoners kunnen online een afspraak maken voor het aanvragen van een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs via www.westerkwartier.nl/afspraak. Voor andere afspraken blijft het nodig dat inwoners bellen voor een afspraak, zodat we we maatwerk kunnen leveren.

Voor meer informatie of overige gemeentezaken klik hier.

Back to top button