Trainingskamp Real Madrid in Leek groot succes

Leek – VEV’67 was afgelopen week trotse gastheer van Fundación Real Madrid. Wat een mooi gezicht. Alle kinderen in het maagdelijk wit van Real Madrid.

Sommigen met de naam van hun idool op de rug, anderen met hun eigen naam. Training krijgen in een andere taal, dat is best spannend. In het Duits of Engels werden de kinderen toegesproken, geënthousiasmeerd, gecorrigeerd. En daar viel vooral de discipline op van de trainers. Het was al snel duidelijk wat wel en niet mocht.

Aan het eind kreeg iedereen een Adidas Real Madrid voetbal. En ook het Real Madrid tenue mocht mee naar huis. Ik denk stiekem dat er sommige kinderen zijn die er in geslapen hebben…

Geselecteerd
Alle kinderen werden tijdens de trainingsweek bekeken door alle trainers. Er zijn 4 kinderen geselecteerd voor het trainingskamp West-Europa. Tijdens dit traingingskamp worden de beste spelers uitgenodigd voor een training in Estadio Santiago Bernabeu en op de Real Madrid Academy. De kosten voor deze onvergetelijk trip (inclusief begeleider) zijn voor de Fundación Real Madrid. Bij deze 4 zit ook ‘onze’ VEV’er Mulham. Gefeliciteerd Mulham!!

En Ingairo heeft helemaal geluk. Hij hoeft niet naar het trainingskamp West-Europa. Hij gaat rechtstreeks naar een training in Estadio Santiago Bernabeu en op de Real Madrid Academy!! Dit alles gaat zoals het nu lijkt volgend jaar plaatsvinden.

En dan werd er nog iemand naar voren gehaald die het meest voor anderen en de trainers gedaan heeft. Zo heeft hij onder anderen 5x de bal uit de sloot gehaald… En diegene is, ook een VEV’er, Maurits! Goed gedaan Maurits, topper!

Back to top button