Groningen – Wil je je laten vaccineren tegen corona, maar heb je nog geen afspraak gemaakt? Het is nu ook mogelijk om op locatie Groningen – Kardinge je te laten vaccineren zonder afspraak.

Dit kan alleen voor de 1e vaccinatie en wanneer je nog geen afspraak hebt gemaakt. Gemaakte afspraken blijven staan. In de planning voor de komende weken is ruimte ontstaan. Hierdoor is het mogelijk om mensen, die zonder afspraak binnen komen lopen, te vaccineren. Zij krijgen een vaccinatie met BioNTech/Pfizer.

Praktisch
Prikken zonder afspraak is nu mogelijk op de locaties in Groningen – Kardinge, Veendam, Appingedam, Scheemda, Hoogezand, Stadskanaal en Warffum. Kijk hier verder voor de adresgegevens en openingstijden van deze locaties. Belangrijk is om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Ter plekke kan een gezondheidsverklaring worden ingevuld.

Waarom is vaccineren belangrijk?
Prikken tegen corona zorgt ervoor dat minder mensen corona krijgen of minder ziek worden. Dat is belangrijk voor degene die zich laat vaccineren, maar ook voor familie, vrienden en collega’s. Minder besmettingen zorgen ervoor dat er weer steeds meer mogelijk is.