Nieuw concept Lunchproeverij in september van start bij De Postwagen

Tolbert – Vanaf september pakt De Postwagen uit met een ‘Lunchproeverij’. Het restaurant biedt dan meer gerechten, meer keuzevrijheid en meer gemak tijdens de lunch.

“Een breder aanbod bij het lunchen”, vertelt Oetze Mulder. “Dit alles door een nieuwe combinatie van bediening en buffet.” De bediening aan tafel blijft.

Bediening
Sappen, zuivel en warme dranken worden bijvoorbeeld uitgeserveerd volgens De Postwagen. Evenals de 3 wisselende soepen. “Bediening aan tafel wordt gewaardeerd door onze gasten en door ons personeel”, zegt Mulder.

“Dit vanwege de interactie en de gastvrijheid”, aldus de eigenaar. “Het past in het vertrouwde gevoel bij de vaste gezichten van De Postwagen. Om die reden vinden we bediening aan tafel belangrijk.”

Buffet
“Daarnaast voorzien we gasten graag in de behoefte om in het eigen gewenste tempo te lunchen”, legt Mulder uit. “Dat heb je dankzij de proeverij geheel in eigen hand. Met wisselende warme gerechten en diverse broodsoorten in buffetvorm. Ook is er een saladebar.”

‘Smaakvol samenspel
De broodsoorten komen voort uit een ‘smaakvol samenspel’ tussen broodliefhebbers van de regio. “Met puur en (h)eerlijk GroenBrood van Broodhuys Midwolde, volgens een authentiek en natuurlijk bakproces. Zonder toevoegingen en gebaseerd op de puurste en beste grondstoffen.”

Diverse doelgroepen
Mulder vervolgt: “Vriendengroepjes en stelletjes komen regelmatig gezellig lunchen. Ook komen er vlotte ondernemers voor een goede zakenlunch. Met de Lunchproeverij komen we tegemoet aan diverse doelgroepen.”

“Zo kunnen gasten naar eigen wens lekker langzaam of lekker vlotjes lunchen. We waarborgen de service met het vertrouwde gevoel van bediening. We bieden een smaakrijke lunch met geluksmomentjes.”

Back to top button