Leek – Maak kennis met de Brunswick bowlingbanen op zondag 5 september 2021 van 14.00-17.00 uur in het Sportcentrum Leek.

Geen banen met string pinspotters (kegels aan touwtjes), maar vrij vallende pins. Als je echt wilt sportbowlen dan biedt het Sportcentrum Leek de beste mogelijkheden. Als je overweegt om (weer) te gaan bowlen kom dan bij de vereniging de Bowling League Leek Tolbert, die in het Sportcentrum haar competitie speelt en de nodige toernooien organiseert.

Je leert bowlen op goed geoliede banen en krijgt tips van uw medespelers om uw scores te verbeteren. Je speelt in een team van 3 personen en de scores worden zowel individueel als van uw team op de website (bowlingclubleek.nl) geplaatst, die elke twee weken wordt ververst.

Naast de competitie, die op dinsdag- en donderdag avond wordt gespeeld zijn er nog twee groepen, die in het Sportcentrum bowlen: de 55+-ers en de G-bowlers, die hun eigen speeldagen hebben. Ook bestaat de mogelijkheid om aan regionale competities en toernooien van de Nederlandse Bowling Federatie mee te doen. Je moet dan wel een pas hebben, wat geregeld kan worden via de Bowling Groningen. Geïnteresseerd geraakt? Kom naar de open dag op zondag 5 september in Leek!