Leek – Van maandag 6 september tot en met zondag 12 september is er een open week bij Profit waarbij niet-leden gebruik kunnen maken van alle sportieve mogelijkheden. |

Daarnaast kunnen (toekomstige) sporters zich in september gratis inschrijven en betalen ze bij het afsluiten van een jaarabonnement in de maanden september en oktober geen abonnementskosten.

Na de vakantie komen mensen langzamerhand weer in het normale ritme. Vaak is er dan weer frisse moed om fanatiek bezig te gaan. Profit is de voordeligste sportschool in Leek. Voor een aantrekkelijke prijs kan er gebruik worden gemaakt van vele fitnessapparaten en groepslessen.

Tijdens de open week kan iedereen zelf ervaren hoe het is om bij Profit te sporten. Iedereen is van harte welkom om een week lang gratis te komen fitnessen of deel te nemen aan alle verschillende groepslessen. Ben je enthousiast geworden? Dan kan je meteen van de voordelige actie gebruik maken.