Westerkwartier – De kop is er af, de eerste drie dorpen van de in totaal 41 in de gemeente Westerkwartier zijn afgelopen Zaterdag bezocht door een aantal leden van de SP afdeling Westerkwartier.

In de noordelijke drie dorpen Garnwerd, Feerwerd en Ezinge werden mooie plekjes gevonden om de SP party tent op te zetten en het gesprek aan te gaan met belangstellenden. De SP heeft alleen maar leuke reacties in ontvangst mogen nemen, zo merkte men terecht op dat het bijzonder was dat er een politieke partij de tijd nam om met bewoners te discussiëren terwijl er geen verkiezingen voor de deur staan.

De vrijwilligers hebben ook genoten, ze hebben interessante gesprekken gehad over allerlei onderwerpen, ze hebben beloofd wat zaken voor een enkeling uit te zoeken en daar houden de partij natuurlijk aan ook. Komende Donderdag zijn ze in Lauwerzijl 19.00 uur en om 19.15 Pieterzijl. Zaterdag 10:45 zijn ze in Saaksum, 11:45 in Oldehove en om een uur of 14:00 in Niehove, de SP heeft er zin in!

Voor meer informatie over de SP toerend door het Westerkwartier: https://westerkwartier.sp.nl/nieuws/2021/08/sp-westerkwartier