Leek – Al ruim twee jaar stond het op de plank maar door de corona pandemie en de bijbehorende maatregelen vanuit de overheid werd het Hollands Meezing Feest bij Sportcentrum Leek uitgesteld, tot nu?!

Organisator Jacob Veenema tegenover InfoLeek; “We hebben dit nu 2 jaar uit moeten stellen. Aldus de laatste berichten die we vanuit de overheid meekrijgen zien we een serieuze kans, dat met testen voor toegang en/of een vaccinatiebewijs, we dit festival toch kunnen organiseren. We kunnen dan hopelijk de 1,5 meter maatregel loslaten. Het festival staat nu gepland voor zaterdag 27 november met de hoofd acts Jannes en Snollebollekes. Er zullen, mits de maatregelen het tegen die tijd toelaten, zo’n 2500 kaarten beschikbaar komen. De kaartverkoop loopt via www.vanplan.nl

Avondvullend programma
Jacob vervolgt; “Naast de twee grote namen zal het programma worden aangevuld met regionale artiesten en dj’s. Het wordt een avondvullend programma waarbij de deuren om 20:00 uur open zullen gaan. Afhankelijk van de gezelligheid zal een eindtijd gekozen worden. De vergunning loopt in ieder geval tot 02:00 uur.”

Knoop doorgehakt
De organisatie wacht de persconferentie van aanstaande dinsdag 14 september af. Hierna wordt gekeken welke maatregelen er (blijven) gelden en dan wordt de knoop definitief doorgehakt en worden de tickets online gezet.