Leek – Woensdag 15 september is Judo Academy Noord-Nederland gestart met judolessen in Leek, maar liefst 35 kinderen namen met veel plezier deel aan de proefles!

Onder leiding van voormalig bondscoach John van der Meer stonden de drie speerpunten van Judo Academy NN centraal:
-Plezier in bewegen
-Ontwikkeling van de motorische vaardigheden
-Ontwikkeling van de normen en waarden

Wil je ook een keer deelnemen aan een judoles? Schrijf je op www.judoacademy-nn.nl in voor een gratis proefles!

Judo Academy
Judo Academy NN is in 2020 opgericht door voormalig judo bondscoach John van der Meer. Met de komst van Judo Academy NN in Leek herbergt de gemeente Westerkwartier straks een judoclub waarvan de trainer internationale topjudoka’s heeft opgeleid en heeft begeleid. Voorbeelden hiervan zijn Kim Polling, Tornike Tsjkadoea, Frank de Wit en Henk Grol. Zijn visie op opleiden is dat plezier in bewegen, de ontwikkeling van de motorische vaardigheden en de ontwikkeling van de normen en waarden centraal dienen te staan.